iekšdurvis

Iekšdurvju kopšana

      Iekšdurvju kopšana sākas ar tās uzstādīšanas brīdi. Uzreiz pēc uzstādīšanas tās ir jāattīra no putekļiem, koksnes atlikumiem un netīrumiem. Uzreiz rodas jautājums: ar ko mazgāt iekšdurvis lai viegli un ātri tikt galā ar netīrumiem un nesabojāt pārklājumu? Mēs savācām rekomendācijas no mūsu speciālistiem par to, kā kopt iekšdurvis, lai tie kalpotu ilgi un nepazaudēja savu pievilcīgu izskatu.     Lai attīrīt no putekļiem durvju vērtnes ar PP Premium un PVC DeLuxe pārklājumiem izmantojiet mitru un mīkstu lupatu. Var pielietot vājus ziepju šķīdumus ar nelielu mazgāšanas līdzekļa koncentrāciju. Lai nomazgāt taukainus pirkstu nospiedumus izmantojiet vāju šķīdumu ar trauku mazgāšanas līdzekli. Tālāk vēl labākam rezultātam un spīduma pievienošanai var izmantot mēbeļu pulēšanas līdzekli, saskaņā ar ražotāja instrukcijām. Pēc virsmas mazgāšanas ar ūdeni vai mazgājamu līdzekli, noslauciet ar mikrofibru vai mitruma absorbējošu salveti.

     NanoFlex un Ekofinierējuma pārklājuma iekšdurvju kopšanai ir jābūt vēl vairāk piesardzīgai. Lai tās notīrītu no putekļiem ir pietiekami noslaucīt ar mitru lupatu.

     IETEIKUMS: jā Jūs nolēmāt izmantot ziepju šķīdumu vai jebkuru citu mazgāšanas līdzekli, rekomendējam Jums vispirms izmēģināt to, lai novērstu pārklājuma bojājumu:

  1. Samaisiet mazgāšanas līdzekli ar ūdeni saskaņā ar ražotāja instrukcijām.
  2. Uzklājiet nelielu šķīduma daudzumu uz pārklājuma vietā, kur tas vismazāk ir redzams.
  3. Ja rodas šaubas par līdzekļa drošību, nomainiet to, samaziniet iedarbības laiku vai maziniet līdzekļa koncentrāciju, pievienojot vēl ūdeni.

UZMANĪBU! Visiem iekšdurvju pārklājuma tipiem aizliegt izmantot metāliskus un abrazīvus sūkļus, sastāvus ar abrazīvu pastu, sastāvus ar agresīviem komponentiem (hlors, acetoni, skābes). Aizliegt tīrīt ar tvaika ģeneratoru!

Atpakaļ uz emuāru